Hoe Verstuur en Ontvang ik een Fax Vanaf een HP Printer?

Kijkt u ernaar uit om een ​​fax te verzenden en te ontvangen vanaf uw HP printer, maar weet u niet hoe u hetzelfde moet doen? Dan ben je misschien op zoek naar de juiste begeleiding, toch? En als dat zo is, dan bent u zeker op de juiste plek, want hier wordt u dienovereenkomstig begeleid met de nauwkeurige procedure. Als u echter in plaats daarvan andere gerelateerde HP-problemen heeft, kunt u meteen HP Bellen Nummer Belgie. De experts zijn direct aanwezig om de betreffende vraagstukken effectief op te lossen.

Volg de onderstaande stappen zoals aangegeven om het vereiste proces met succes te voltooien:

 Allereerst moet u ervoor zorgen dat de printer is aangesloten en correct is ingesteld.
 Vervolgens moet u de vellen die u wilt faxen in de invoerlade plaatsen en vervolgens moet u de breedtegeleiders aanpassen zodat ze goed tegen de rand van het papier rusten. U moet de printer laten aangeven of de printerzijde van de pagina naar boven of naar beneden moet zijn gericht.
 En als u een multifunctionele HP-printer gebruikt, vindt u wellicht een optie om ‘Fax’ te selecteren. U moet deze stap voltooien voordat u verder gaat.
 Als het nu nodig is, kunt u de faxinstellingen wijzigen. Maar deze stap is optioneel.
 Daarna moet u het faxnummer kiezen waarnaar u de fax wilt verzenden. U moet er ook voor zorgen dat u alle kiescodes en extensies opneemt die nodig zijn om de oproep correct te routeren.
 En nu, eindelijk, hoeft u alleen maar op ‘Start> Verzenden> Start of de knop Start fax-equivalent te drukken.

U zou nu klaar moeten zijn met de gegeven stappen en ook tevreden moeten zijn met het resultaat, aangezien de stappen absoluut betrouwbaar en nuttig zijn om u te helpen hetzelfde te doen. Maar mocht u een storing tegenkomen, dan moet u direct Bellen HP Telefoonnummer . Je hebt dan binnen no-time de hulp van de best opgeleide en ervaren technici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *